naglar

Snabbaste nagelförlängningen med Press-On Naglar

Press-on naglar

Intelligent, enkelt, prisvärt och trendigt - och med en touch av genialitet! Om du snabbt vill förändra din nagelstil. Om du vill vara helt i tiden och känna dig fantastiskt snygg är lösnaglar det ultimata valet för dig!

gel nails
Om det bara fanns ett enkelt och snabbt sätt att få perfekta naglar som ser helt felfria ut. Svaret på alla dina nagelproblem är naturligtvis Press-on naglar! Kanske förstod du det redan av rubriken, men vi ville bara påminna dig.
Mycket har förändrats sedan lösnaglarna gjorde entré på skönhetsarenan - de är inte alls lika tveksamma som de var i början. Vi är tacksamma för det! Och vilken lycka, vi har självklart ett överflöd av underbara press-on naglar tillgängliga

Byt ut ditt nagelverk

När du väl stigit in i lösnaglarnas förunderliga värld kommer du snabbt att upptäcka dess många fördelar. Här är några av dem:

Press-on naglar tillverkas oftast av plast eller akryl och är designade för enkel hemma-påläggning utan behov av någon professionell hjälp. XNails däremot tillverkas istället med mjukgelé. Det i sin tur gör XNails till världens mest naturliga press-on naglar.

Medföljande lim, glue tabs eller X Glue lim gör det smidigt att fästa naglarna på dina naturliga naglar.

Precis som med gelénaglar kan du själv välja olika stilar, färger och mönster för att matcha din personliga smak.

Beroende på kvaliteten på din naturliga nagel, limmet och din aktivitetsnivå kan press-on naglar hålla i upp till tre veckor.

Det bästa är att det går så snabbt att byta ut dem så fort du känner för en förändring!