Göra naglarna hemma

Göra naglarna hemma

Har du någonsin drömt om att skapa de perfekta gelénaglarna hemma, utan att behöva boka en dyr salongsbehandling?

Då har vi fantastiska nyheter för dig! Med XNails egna Gör-det-själv kit kan du nu skapa professionella gelénaglar i komforten av ditt eget hem - och resultatet är super naturligt!

Vad ingår i detta fantastiska kit?

Jo, för det första får du 30 stycken högkvalitativa gelénaglar i olika storlekar, så att du kan hitta den perfekta passformen för dina naglar. Tillsammans med naglarna får du även en nagelfil för att forma dem till din önskade längd och form. Men vänta, det blir bättre! XNails kitet innehåller också 30 lim-lappar och ett eget framtaget nagellim, vilket gör appliceringen enkel och smidig.

Så hur går det till att använda detta kit och skapa dina egna gelénaglar?

Det är enklare än du tror! Först väljer du de naglar som passar bäst för dina egna naglar och filar dem till din önskade form. Sedan applicerar du limet på nageln och placerar den försiktigt på din naturliga nagel. På bara några minuter har du skapat en professionell och naturligt utseende manikyr - utan att lämna ditt hem!

XNails gelénaglar är enkla att montera och ger ett super naturligt resultat som varar väligt länge, ända upp till 3 veckor. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom nagelkonst, kommer detta DIY-kit att ge dig den lyxiga nagelupplevelsen du förtjänar.

Så varför inte unna dig själv lite hemma-spa och skapa dina egna gelénaglar med XNails kitet idag? Din manikyr kommer att tacka dig!