Hur får du dina press-on-naglar att hålla längre?

press-on-naglar

Har du någonsin provat press-on-naglar?

De är verkligen en game-changer när det gäller att få snygga naglar på nolltid. Men vet du vad som är ännu bättre? Att få dem att hålla längre! Så låt mig dela med mig av några grymma tips som kommer att förlänga livslängden på dina press-on-naglar och hålla dem lookin' fab i upp till tre veckor. Häng med!

Steg 1: Preppa dina naglar Innan du kastar dig in i att applicera dina press-on-naglar, se till att dina egna naglar är redo för action. Ta bort eventuellt nagellack och använd sedan nagellacksborttagning eller alkohol för att få bort olja och annan smuts från dina naglar. Det här steget är super-viktigt för att säkerställa att limmet fäster ordentligt.

Steg 2: Ge det tid Efter att du har fixat dina naglar är det dags att applicera dina press-on-naglar. Men vänta, låt dem sätta sig ordentligt först! Undvik att blöta naglarna i minst 2–3 timmar efter appliceringen. Limmet behöver lite tid att härda ordentligt, så ge det lite andrum för att maximera hållbarheten.

Steg 3: Använd rätt lim Det är viktigt att använda det rätta limmet för att få dina press-on-naglar att hålla. Använd det medföljande limmet som är speciellt utformat för dessa naglar. Det är skonsamt mot både dina egna naglar och de falska naglarna. Plus, det är super-smidigt att ha med sig för snabba fixar om något går fel!

Steg 4: Lacka på! Ett av mina bästa hemligheter för att få mina naglar att se fantastiska ut är att använda topplack. Det ger inte bara en snygg glans utan förseglar också limmet och håller allt på plats längre. Så, glöm inte att lägga på det där topplacket för att maximera hållbarheten.

Steg 5: Anpassa längden Även om långa naglar är supertrendigt så kan det vara lite riskabelt när det gäller press-on-naglar. Om du är orolig för att de ska lossna kan du alltid fila dem lite kortare för att minska risken. Det är bättre att vara safe än sorry, eller hur?