vackra naglar

Vackra gelénaglar på 10-15 minuter, helt på egen hand

vackra naglar

Xnails är ett av de få företagen i världen som specialiserar sig på tillverkning av lösnaglar i gelé. Deras unika gelématerial ger en flexibilitet och hållbarhet som är svårslagen, samtidigt som de ger en naturlig känsla och utseende till naglarna. Med Xnails behöver du inte längre gå till en salong för att få vackra naglar - du kan skapa dem själv hemma med deras enkla och användarvänliga kit.

Låt oss ta en närmare titt på hur du kan använda Xnails för att skapa fantastiska naglar steg-för-steg.

Steg 1: Förbered dina egna naglar

Innan vi dyker in i själva skapandet av dina nya naglar är det viktigt att förbereda dina naturliga naglar. Se till att de är rena och torra genom att ta bort eventuellt gammalt nagellack och fila dem för att få önskad form och längd.

Steg 2: Välj Din Favoritdesign

Xnails erbjuder ett brett urval av stilar och mönster för att passa alla smaker och tillfällen. Bläddra igenom deras sortiment och välj den design som passar din personliga stil bäst. Oavsett om du föredrar något enkelt och elegant eller färgglatt och lekfullt har Xnails något för dig.

Steg 3: Sätt På xnails

Nu är det dags att applicera dina Xnails! Använd det lim som följer med Xnails-kitet och applicera en liten mängd på baksidan av varje XNail. Var försiktig så att du inte applicerar för mycket lim för att undvika att det blir kladdigt.

Steg 4: Placera xnail

Placera försiktigt varje X Nail över dina naturliga naglar och tryck ned dem ordentligt för att säkerställa att limmet fäster ordentligt. Håll varje nagel på plats i några sekunder för att låta limmet härda och naglarna sätta sig ordentligt.

Steg 5: Fixa till kanterna

Efter att du har applicerat alla Xnails är det dags att fixa till kanterna för en jämn och snygg finish. Använd en nagelfil för att forma naglarna precis som du vill ha dem och för att jämna ut kanterna för en professionell look.

Steg 6: Beundra dina nya naglar

Nu är dina naglar klara att visas upp! Ta en stund för att beundra ditt arbete och njut av dina vackra nya naglar.